Últimament hem pogut llegir diverses notícies de propietaris que han sofert les conseqüències del frau per part dels seus inquilins, especialment a Barcelona. Lamentablement això no és una novetat. Cada vegada amb més freqüència el propietari d’un habitatge busca opcions de lloguer segur davant amenaces com l’impagament, el relloguer o l’ús abusiu de la propietat.

Per a això es fa necessari trobar una solució que permeti a l’arrendador gaudir d’una total tranquil·litat a l’hora de posar en lloguer el seu pis, o els seus pisos si en disposa de més d’un.

Moltes vegades les agències immobiliàries ofereixen un servei d’intermediació de manera que el propietari no hagi de passar pel procés de selecció de l’inquilí, però aquí s’acaba el treball de l’agència que sol desentendre’s de la gestió de les incidències amb l’inquilí.

D’altra banda, existeixen asseguradores que ofereixen assegurances contra l’impagament, però en la majoria de casos hi ha lletra petita, o s’allarguen els processos judicials, resultant un problema més gran per al propietari de l’habitatge.

La realitat és que a dia d’avui el propietari només compta amb recursos dispersos que no faciliten la seva tasca ni garanteixen la tranquil·litat de la seva inversió.

Rentuos neix amb l’objectiu d’ajudar als propietaris, aglutinant en un sol proveïdor tot allò que es requereix per treure la màxima rendibilitat del seu immoble, amb el menor esforç i la màxima tranquil·litat possible.

Som molt més que una agència de gestió del lloguer, ja que som la primera empresa espanyola que ofereix serveis de valoració i comercialització de l’habitatge, assegurances d’impagament de rendes, i no només gestionem la resolució d’incidències amb l’inquilí, sinó que aquestes despeses també són a càrrec nostre.

Garantim així que el propietari rebi una renda fixa i segura pel seu immoble mes a mes, independentment que el pis estigui llogat o no, o de si l’inquilí paga puntualment o no o de les despeses de manteniment que l’immoble requereixi.

Per a això comptem amb tots els serveis necessaris perquè el propietari no hagi de preocupar-se per res, entre els quals s’inclouen:

  • Visita al pis i taxació per determinar el millor preu de lloguer.
  • Publicació de l’immoble en portals immobiliaris i a la nostra web.
  • Gestió de visites.
  • Redacció del contracte d’arrendament atenent a les últimes novetats legislatives i assegurant els interessos del propietari.
  • Inventari del pis i lliurament de claus.
  • Pagament mensual del lloguer al propietari en tot cas, fins i tot si el pis no està ocupat.
  • Gestió i pagament del manteniment i reformes de l’immoble
  • Gestió d’incidències i tracte amb l’inquilí.

És així com a Rentuos gestionem de principi a fi tot el procés, sense necessitat que tu, com a propietari, hagis d’estar pendent de cap tràmit, més que el de signar el contracte de mandat.

Si vols posar-te en contacte amb nosaltres o saber més, pots trucar-nos al 935152588 o enviar-nos un correu electrònic a hola@rentuos.com